Ως απόγονος ενός έκπτωτου ήρωα, καλούμαστε να ανακαλύψουμε το κακό που απειλεί να κατακυριεύσει τον κόσμο μας και να το εξολοθρεύσουμε με τις μυστηριώδεις δυνάμεις που έχουμε στη διάθεσή μας. Στην προσπάθειά μας αυτή, θα εμπλακούμε σε μάχες με υπερφυσικά θηρία και συναρπαστικές μονομαχίες με αντίπαλους παίκτες, όπου θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε με σύνεση και αποτελεσματικότητα τις ικανότητές μας, προκειμένου να είμαστε εμείς εκείνοι που θα βγούμε θριαμβευτές από τη ματωμένη «αρένα». Το Dark Blood Online είναι ο πιο πρόσφατος τίτλος της JCR Soft και πρόκειται για ένα συμπαθητικό action RPG παιχνίδι με αρκετά arcade στοιχεία.


Μη βαράτε, ρε παιδιά. Να οργανωθούμε πρώτα!

Ξεκινάμε το παιχνίδι επιλέγοντας μία από τις τέσσερις αρχικές κάστες που μας παρέχει το παιχνίδι (mage, warrior, hunter και knight). Αφού δημιουργήσουμε το χαρακτήρα μας όπως ακριβώς τον θέλουμε (μέχρι και αυξητική στήθους στους γυναικείους χαρακτήρες μπορούμε να κάνουμε), μεταφερόμαστε σε ένα υπέροχο δάσος στην περιοχή Elwood, όπου θα συναντήσουμε την υπόλοιπη ομάδα μας. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ξεκινάει η δοκιμασία μας, καθώς στο δρόμο μας θα βρεθούν ένα σωρό αντίπαλοι, εκνευρισμένα αγριογούρουνα, αρκούδες και πολλά άλλα εντυπωσιακά πλάσματα, που με χάρη και στυλ πρωταθλητή (αλλά και αμέτρητα combos) θα εξαφανίσουμε από το πρόσωπο της Γης.

Πέρα, όμως, από τα άπειρα quests στις όμορφες τοποθεσίες του παιχνιδιού, το Dark Blood Online δίνει και μεγάλο βάρος στις PvP μάχες και μας προσφέρει τη δυνατότητα να μονομαχήσουμε με κάποιον αντίπαλο παίκτη, όποτε το επιθυμήσουμε.

ΕΙΔΟΣ: Action RPG

DEVELOPER: JCR Soft

SITE: store.steampowered.com/app/267790

Γράψτε τα Σχόλια σας ...
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum