Η νύχτα έχει σκεπάσει με το σκοτεινό της πέπλο τον ουρανό. Έξω από το παράθυρο του γραφείου μας, οι βροντές διαδέχονται τις αστραπές κι εμείς, ένας ασήμαντος graphic designer, είμαστε σκυμμένοι πάνω από τον υπολογιστή μας με μια κούπα καφέ να μας δίνει δύναμη για ένα ακόμα ξενύχτι στη δουλειά. Το βράδυ αυτό, όμως, θα πάρει μια παράξενη, απόκοσμη τροπή. Επιστρέφοντας από την κουζίνα όπου πήγαμε να γεμίσουμε για νιοστή φορά την κούπα μας, βλέπουμε ένα περίεργο μήνυμα στην οθόνη του υπολογιστή μας και συνειδητοποιούμε ότι κάποιος ή κάτι, μας παρακολουθεί...   

Το One Late Night είναι ένα μίνι horror adventure game (διαρκεί περίπου 15 λεπτά), με το οποίο θα ταυτιστούν όλοι όσοι έτυχε κάποια στιγμή στη ζωή τους, να μείνουν μόνοι σε ένα γραφείο δουλεύοντας μέχρι αργά το βράδυ. Η άβολη ησυχία στον συνήθως θορυβώδη χώρο εργασίας, η αγωνία μας να τελειώσουμε τη δουλειά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μήπως και καταφέρουμε να ξεκλέψουμε λίγες ώρες ύπνου στην άνεση του κρεβατιού μας, αλλά και η αίσθηση της μοναξιάς είναι μερικά από τα συναισθήματα που καταφέρνει να μας βγάλει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η Black Curtain Studio κατάφερε να δημιουργήσει ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα πλοκή, συμπαθητικό gameplay και υποβλητική ατμόσφαιρα. Είναι διαθέσιμο για Windows 32bit και 64bit (αν και στα 64bit είχε ορισμένα bugs), Linux και Mac και σίγουρα αξίζει την προσοχή σας.

ΕΙΔΟΣ: Horror adventure

DEVELOPER: Black Curtain Studio

SITE: www.onelatenight.com/

Γράψτε τα Σχόλια σας ...
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum