Η στήλη Bonus Stage, έχει δηλωθεί και στο παρελθόν, έχει μια αδυναμία στα tower-defense games και προσπαθούμε, όποτε είναι δυνατό, να φιλοξενούμε μια πρόταση για τους φίλους της κατηγορίας. Αυτό το μήνα έχουμε το Demons vs Fairylands, ένα εξαιρετικό δείγμα που συνδυάζει υψηλότατα production values, ενδιαφέρουσα ιστορία και παρουσίαση, βαθύ gameplay και στρατηγική. 

H Fairyland και οι κάτοικοί της σας κυνηγούν, ως παρεξηγημένος κακός που είστε και πρέπει να αντεπιτεθείτε. Το gameplay ακολουθεί τη κλασική συνταγή ενός tower defense, αλλά σημειώστε ότι οι «πύργοι» που χτίζετε, πρέπει να βρίσκονται και κοντά στο αντίστοιχο, support κτίριο. Για παράδειγμα, αν θέλετε να χτίσετε ένα Haunted Cabin (που δεν πυροβολεί, απλά στέλνει σκελετούς για να πολεμήσει τους εχθρούς που περνούν από το πεδίο δράσης), θα πρέπει να υπάρχει κοντά ένα Graveyard. Φυσικά οι πύργοι αλλά και τα διάφορα κτίρια υποστήριξης, μπορούν να αναβαθμιστούν μέσα στο παιχνίδι πληρώνοντας χρυσό, ώστε να βελτιωθεί η εμβέλεια, η αποτελεσματικότητα, κτλ. Στο παιχνίδι υπάρχουν και τρία Spells (κεραυνοί, fireballs, summon zombies), τα οποία τροφοδοτούνται από μια ξεχωριστή μπάρα από mana που ανανεώνεται μόνη της. 

Πριν αρχίσετε κάθε πίστα, μπορείτε να αυξήσετε την δυσκολία, «παίζοντας» με τις ρυθμίσεις για την αντοχή των τεράτων, την ταχύτητα, την πυκνότητα κτλ. Όσο πιο δύσκολη κάνετε μια πίστα, τόσα περισσότερα experience θα μαζέψετε στο τέλος. Και χρειάζεστε experience γιατί έτσι κερδίζετε πόντους που επενδύονται στα τρία ξεχωριστά Talent Trees. Τα Trees αυτά επηρεάζουν τα πάντα στο παιχνίδι, από τον χρυσό που κερδίζετε, το mana, τις ικανότητες των πύργων, κτλ. 

Το DvF θυμίζει αρκετά το Kingdom Rush, είναι πολύ καλοστημένο, έχει όλα τα στοιχεία που περιμέναμε από ένα TD αλλά και τις βολικές λειτουργίες (fast forward, achievements, κτλ) και μάλιστα διαθέτει μια έξυπνη, αστεία ιστορία. 

Είδος:  tower defense

Developer:  Storm Alligator

Site:  http://stormalligator.com/

Γράψτε τα Σχόλια σας ...
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum