Την ελληνική SDS game studios, ίσως να την θυμάστε- είναι η developer team που είχε φτιάξει το 1453-1821 Η Ώρα της Απελευθέρωσης. Η ομάδα μας ενημέρωσε για ένα νέο τους τίτλο, αυτή την φορά σε browser περιβάλλον, που έχει να κάνει με στρατηγικές αποφάσεις, ανάπτυξη πολιτισμού και αλληλεπίδραση με άλλους παίκτες. Ιδού η παρουσίαση:

 

"Το πολυαναμενόμενο browser game από την SDS Game Studios είναι γεγονός. Διάλεξε ένα από τα 10 έθνη για να πορευθείς στη σκοτεινή ιστορία του μεσαίωνα και να καταλάβεις ολόκληρο τον κόσμο. Ξεκίνησε από ένα μικρό χωριό, ανάπτυξε το τεχνολογικά, δημιούργησε κτίρια, αύξησε την παραγωγή πόρων που θα αυξήσει και τον πληθυσμό. Μεγάλος πληθυσμός σημαίνει πολλοί κάτοικοι που προτίθενται να δώσουν σκληρές μάχες για την κατάκτηση περισσότερων χωριών. 

 Συνένωσε τα χωριά σου και δημιούργησε μητροπόλεις, στρατιωτικά και πολιτισμικά κέντρα με αυξημένο πληθυσμό. Φρόντισε τους κατοίκους σου και εκπαίδευσε κάποια σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν στην πολιτισμική και τεχνολογική ανάπτυξη του χωριού για να πάρεις το συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους. Δάσκαλοι, φιλόσοφοι, επιστήμονες, ιερείς, διοικητές στρατού, ο καθένας συνεισφέρει στον τομέα του και στη γρήγορη εξέλιξη του πληθυσμού, των κτιρίων και του στρατού. Το κάθε έθνος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα, όπως περισσότερη παραγωγή πόρων ή αυξημένος πληθυσμός, ενώ μια ξεχωριστή ειδική στρατιωτική μονάδα και ξεχωριστά αντικείμενα είναι διαθέσιμα για το καθένα. 

Συνυπολόγισε όλους τους παράγοντες και μπες στο πεδίο της μάχης. Μην ξεχνάς ότι στον πόλεμο στο GENSWAR όλα παίζουν ρόλο. Η ποσότητα των σωστών μονάδων σε μια μάχη ειναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας, ωστόσο φρόντισε να χαράξεις τη σωστή στρατηγική για να κατατροπώσεις τον αντίπαλο. Οι ικανότητες του στρατηγού σου μπορούν να αλλάξουν το αποτέλεσμα μιας μάχης, ενώ ο καιρός, η τύχη, οι νυχτερινές ώρες, οι διοικητές στρατού και κυρίως  οι σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή παίζουν το δικό τους καθοριστικό ρόλο. 

Βασικό στοιχείο του GENSWAR είναι η αλληλεπίδραση με άλλα άτομα και η εξέλιξη των γεγονότων καθαρά μέσα από την άμεση σχέση και αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών. Δημιούργησε τη δική σου συμμαχία, με φίλους και έμπειρους παίκτες και καθοδήγησε τη προς την κορυφή. Εμπορεύσου αγαθά και λεηλάτησε χωριά για να βρεις τους απαραίτητους πόρους για ανάπτυξη. Μέσω προσωπικών μηνυμάτων και μέσω του φόρουμ της συμμαχίας οργάνωσε επιθετικά και αμυντικά πλάνα με συμπαίκτες και σύναψε διπλωματικές σχέσεις."

Δεν έχουμε ακόμα δει τον τίτλο για να έχουμε σχηματίσει εικόνα και να επιβεβαιώσουμε σε ποιο βαθμό υλοποιούνται όλα τα παραπάνω- μείνετε συντονισμένοι για πρώτες εντυπώσεις. Μέχρι τότε, μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στο site του παιχνιδιού και να το σχολιάσετε πρώτοι εδώ.

Εικόνες
Γράψτε τα Σχόλια σας ...
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum