Με τη μεγάλη προσφορά του περιοδικού μας για αυτό το τεύχος θα ασχοληθούμε και στο “Survival Guide”, προσφέροντάς σας την πλήρη λύση του εξαιρετικού Runaway 2: The Dream of the Turtle σε δύο συνέχειες. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, με τα πρώτα τέσσερα acts.

Ορισμένες γενικές λεπτομέρειες πρώτα: Κινώντας τον κέρσορα πάνω στην οθόνη, όταν αυτός βρει αντικείμενο που το "καταλαβαίνει", αλλάζει σ’ ένα μεγεθυντικό φακό. Κάνοντας αριστερό κλικ εξετάζεις το αντικείμενο αυτό. Κάνοντας δεξί κλικ, θ' αλλάξεις τον κέρσορα σε έναν που αντιστοιχεί στη δράση (GET, TALK, OPEN, κ.λπ.) η οποία είναι δυνατή στο σημείο αυτό.

Στην εισαγωγή βλέπουμε τον Brian Basco να σπρώχνει τη φίλη του Gina Timmins έξω από το αεροπλάνο. Η Gina πέφτει με το αλεξίπτωτό της, αλλά κάποιος τη στοχεύει και την πυροβολεί. Καταλήγει φυσικά στη λίμνη... Ο Brian επικοινωνεί με τη Sushi Douglas, τη hacker από το πρώτο παιχνίδι της σειράς, και της εξηγεί τι έχει συμβεί, ζητώντας βοήθεια.  

Mετά από επιμονή της Gina, o Brian και η Gina πετούν για το Mala Island για να δουν τα Tiki Falls και Tiki Temple, με την εταιρία "Flying Platypus Tours". Το αεροπλάνο πέφτει, ο Brian σπρώχνει την Gina για να σωθεί από την πτώση με το αλεξίπτωτο και ο ίδιος πέφτει με το αεροπλάνο στην ζούγκλα του Mala Island...

Act 1: Trapped in the Jungle

Το παιχνίδι ουσιαστικά αρχίζει με τον Brian (εσένα) να συνέρχεσαι μέσα στο πεσμένο αεροπλάνο.

Μπροστά από την πόρτα του υδροπλάνου, πάρε το shard of glass από το πάτωμα, στα δεξιά σου. Κοίταξε στα κιβώτια στα δεξιά, και κάνοντας σ' αυτά δεξί κλικ με το mouse πάρε ένα capote puppy. Εξέτασέ το στο inventory σου. Στο αεροπλάνο εξέτασε το τμήμα που γράφει "keep closed". Είναι ασφαλισμένο.

Πήγαινε προς τ' αριστερά, κοίταξε στα πεσμένα αντικείμενα στο πάτωμα του αεροπλάνου και πάρε το hair clip της Gina. Μπες στο πιλοτήριο και πάρε από το κεντρικό glove compartment (ντουλαπάκι αντικειμένων) τα binoculars και bottle of whiskey, ενώ από το άλλο glove compartment στ' αριστερά σου πάρε το magnifying glass. Κοίταξε στο μικρό ομοίωμα -κουκλάκι του Elvis στο μπροστινό αριστερό τζάμι και προσπάθησε να το πάρεις. Κοίταξε το μοχλό στ' αριστερά του πιλοτηρίου. Μετακίνησέ τον για ν' ανοίξεις το μπροστινό hatch του αεροπλάνου. Βγες έξω από το υδροπλάνο.

Πήγαινε στο μπροστινό μέρος του υδροπλάνου και κοίταξε στο ανοικτό hatch... που κλείνει! Ξαναγύρνα στο πιλοτήριο και ξαναενεργοποίησε το μοχλό. Αυτή την φορά χρησιμοποίησε το hair clip της Gina για να ακινητοποιήσεις το μοχλό. Βγες έξω...

Βγαίνοντας βλέπεις κάτι να πέφτει από ψηλά. Είναι η άδεια πλοήγησης του Otto. Προχωρώντας στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, θα δεις πως ψηλά υπάρχει ένα hotspot που το παιχνίδι το αναγνωρίζει. Χρησιμοποίησε τα binoculars και θα δεις την τσάντα του Otto να είναι πιασμένη σ' ένα κλαδί.

Share
Εικόνες
Γράψτε τα Σχόλια σας ...
Για να κάνετε σχόλιο πρέπει να κάνετε login στο Forum
9292
%%
Ανάπτυξη:  Pendulo Studios
Έκδοση:  Focus Home Entertainment
Διάθεση:  Beacon Multimedia
Είδος:  Not Available
Παίκτες:  1
Επισκεφτείτε το επίσημο Website
Ελάχιστες Απαιτήσεις:  500 MHz CPU, 128 MB RAM, DirectX 9.0, Windows 98...